op zoek naar een AudioEngineer(s)?

dear lezers en followers,

Hoe staat het met jullie progressie in mix technieken? Al een beetje gevorderd? Iets gehad aan de posts op dit blog? Ik ben zelf even druk geweest zoals je waarschijnlijk in de gaten hebt, de komende release met Duvel eist zo z’n aandacht en tijd dus vandaar dat ik even geen nieuwe posts heb kunnen plaatsen. Wil je nou weten wat ik allemaal heb uitgespookt en waar, de afgelopen tijd?! dan kun je muzikale en visuele sfeerimpressies vinden op: www.duvelxnikes.nl (neem gerust een kijkje)

Anyway, de reden van deze post is, dat ik jullie even wil mededelen dat er een paar ervaren engineers waaronder mezelf bezig zijn met uitbreinding van onze diensten. Met andere woorden, wij bieden onze kennis en vakmanschap aan tegen een uurtarief of projecttarief. Dus ben je op zoek naar een engineer voor jouw track(s), EP of album, of je wilt prive les / workshop op locatie dan behoort dit tot de mogelijkheden.

mail voor info naar: producernieuws@mail.com

En ja, binnenkort volgt een nieuwe serie interviews, mix tips en tricks! Ze zijn momenteel in de maak en niet iedereen heeft de antwoorden ingeleverd maar dit komt allemaal goed…SO STAY TUNED…

In de tussentijd ga je naar twitter en volg je @BigBoyMusicNL !!! waarom? daarom!

Bedankt voor je aandacht en tot de volgende….

yours truly,

Nikola.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s