Chuuwee & Trizz – AmeriKKa’s Most Blunted

beste headz, beatfreaks en lezers,

In het kader van laat ik maar weer ’s wat van me horen na een lange tijd afwezig te zijn geweest op dit blog, uiteraard met een goede reden dat zich zal uitten in nieuwe posts, heb ik wat nieuwe categorieën toegevoegd die ik van plan ben toch wat frequenter te vullen met content. Ja heb je vaker gelezen he, ik weet. No worries. I got you!

Om af te trappen met een nieuwe categorie, leek het me tof om te beginnen met een dope album release van de misschien bij jullie nog onbekende rappers Chuwee & Trizz. Deze post valt eigenlijk onder 2 categorieën namelijk dopeness en nieuwe releases, maar goed.

De rapper Chuuwee afkomstig uit Sacramento (USA) ken ik al wat langer van de track Post Mortem die ik helemaal grijs gedraaid heb, zij het via youtube.

Daar ik de beste man dus al een tijdje in de gaten heb, kwam ik vrij recent een nieuw album tegen van hem  bijgestaan door de uit LA afkomstige rapper Trizz, met als titel AmeriKKa’s Most Blunted.  Nou ben ik zelf niet echt een blunter meer, maar was zeker benieuwd naar de tracks met zo’n titel. Tuurlijk weet je dan kunt verwachten met zo’n titel, maar laat je niet misleiden, deze mannen kunnen spitten, vooral Chuuwee ben ik zelf erg over te spreken.

Na een kleine week dit album beluisterd te hebben in m’n op dit moment “under-construction” studio, kan ik er maar 1 ding over zeggen; voor unsigned mannen is dit een zeer aangename langspeler om naar te luisteren en ik zou je graag aanraden om deze maar eens even tot je te nemen!

Gewoon even naar soundcloud en dan kom je deze tegen, stream ut!

Uiteraard is deze album ook te koop op Itunes.

Chuuwee and Trizz

Support it!!!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s